Website Designer Blog Artikels Video's Webdesign SEO InternetOver etisch hacken en veiligheid op het internet

Deze video gaat over het etisch hacken en het verschil met de criminele hackers. De persoon geeft ook verschillende basistips voor het verhogen van je veiligheid in de cyberwereld. Sterke paswoorden blijft het allereerste wat je moet doen. Je surft via een internetbrowser, zie dat je steeds de laatste versie gebruikt. Dit en nog meer tips in deze video. Een goede weerbaarheid op het internet is de dag van vandaag niet meer weg te denken en een goede basis hierin zou onderdeel moeten zijn van het onderwijs. Zelf hebben we met deze video geleerd wat een "Bug bounty platform" is.

Bekijk video op Youtube

De kracht van sociale media

De kracht en de macht van sociale media hangt samen met jouw identiteit. Zeg maar je sociale media voetafdruk. Bedrijven maken hiervan gebruik om gericht te adverteren.

Lees het artikel

Het belang van goede productfoto's

Goede productfoto's doen verkopen, primaire productfoto, fotogalerij, sfeerfoto's

Lees het artikel

De relevantie van webdesign

De impact van goed webdesign

Lees het artikel

Starten van een zakelijke website

U start een zakelijke website; enkele tips

Lees het artikel

Dark modus een trend in webdesign

Dark modus webdesign heeft vele voordelen

Lees het artikel

Het ontwerp van een website

Het ontwerp van een website is belangrijker dan ooit tevoren

Lees het gastartikel

Hoe lang mag een URL zijn?

Een url is het unieke adres van een webpagina op het internet. Deze begint steeds met de domeinnaam en dan de naam van de pagina of van de productcategorie of productnaam. Zeker in webshops kunnen er "slashen" zijn, schuine strepen als / zijn. En soms zijn die URL's danig lang, zelfs zo lang dat het niet meer in je browserveld past. Is dit wel Google vriendelijk? John Mueller geeft je het antwoord in deze video van Google Search Central.

Bekijk video

Tips voor een goede website

Waaraan moet een goede website voldoen?

Lees het artikel

Lokale SEO enkele van de veel gestelde vragen

Lokale SEO enkele van de veel gestelde vragen

Lees het artikel

Sociale media, should you quit?

Deze video gaat over succesvol zijn op sociale media. Wanneer ik mijn klanten vertel dat ze op hun sociale media pagina, elke dag, een nieuwe post moeten plaatsen gedurende 9 maanden om door te breken, dan komt dit meestal ongeloofwaardig over. Bijna niemand houdt dit vol, want daar kruipt waanzinnig veel tijd in, om constant goede posts te plaatsen. Dit is meteen ook de reden waarom dat je weinig succesvolle Facebook pagina's vindt. Bekijk de video, hij legt het op zijn manier perfect uit dat je moet volhouden en niet opgeven. En hij heeft recht van spreken, ondertussen zit deze video aan 9,3 miljoen views en zijn pagina heeft nu 5,2 miljoen volgers, alleen op Facebook =) . Geen idee wat u op uw tijdlijn moet plaatsen? Kom eens met ons praten. Website Designer 2 BE on planet internet.

Bekijk video

Een selectie van Wordpress plugins

Een selectie van de betere plugins voor Wordpress

Lees het artikel

Digitale aanwezigheid of online aanwezigheid

Digitale aanwezigheid of online aanwezigheid wat, waarom, de basis

Lees het artikel

Over websites en cookies

Wat zijn nu toch die cookies? Moet je daar toestemming voor geven? Hoe zit het met de privacy?

Lees het artikel

De evolutie van het internet

Deze website van Google geeft een overzicht van het gebruik van het internet, van de browsers en van de gebruikte technologieën. Voorlopig bijgewerkt tot 2012.

Naar website

Wie zijn de "aanraders" op sociale media?

Reportage op koppen XL over bloggers die over een groot netwerk beschikken en hoe de marketing-wereld deze mensen probeert in te zetten als een nieuw promotiekanaal.

Bekijk video

connected colors / real-time face tracking and 3d projection mapping

connected colors / real-time face tracking and 3d projection mapping from nobumichi asai

Bekijk video

Foute gegevens en slechte commentaren. Tja wat nu?

U of uw bedrijf wordt door het slijk gehad met slechte commentaren of er staan foutieve gegevens op het internet. Wat doe je eraan?

Lees het artikel

Bent u welkom op een website?

Is een bezoeker welkom op uw website of webshop? Uiteraard, maar zeg het niet of toch wel? Het antwoord is niet zwart wit, lees onze kleurrijke mening.

Lees het artikel

Social Media 2016

Sociale Media zijn niet meer weg te denken van het internet. Door Sociale Media ontstaan er ook nieuwe businessmodellen denk aan Air BnB, Uber, ...

Bekijk video

Duizend nieuwe domeinnaamextensies, nieuwe mogelijkheden en kansen

U kan vandaag kiezen uit wel 1000 domeinnaamextensies. U heeft een activiteit in Gent, waarom niet uw-activiteit.gent ? U heeft een pizzeria, Picobello.pizza? en zo vele andere.

Lees het artikel

Leer programmeren

Wees creatief, leer programmeren, analyseren, schaken,.... stap af van de kopieer en plak mentaliteit. Website designer, To BE on the internet.

Bekijk video

Google halfgod van het internet

Google van een eindwerk aan het MIT tot multinational en dominante zoekmachine. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen? Google voor velen een "gratis" bedrijf met een miljarden omzet gestructureerd als het alfabet of moeten we Alphabet schrijven? =) .

Lees het artikel

Guy Kawasaki over Social Media

Over sociale media, hoe meer volgers krijgen, hoe maak je content voor je netwerken, hoe bouw je een reputatie op, en veel meer... Guy Kawasaki spreekt voor het MIT. Een video uit 2013 maar nog steeds brandend actueel. Deze man heeft alleen al op zijn Google+ account meer dan 7 miljoen volgers.

Bekijk video

U heeft een bedrijfswebsite? Welke gegevens moet u vermelden?

Elke website moet zich houden aan de wetgeving van zijn land. Als bedrijf moet u een aantal gegevens verplicht vermelden. Is uw bedrijfswebsite wettelijk in orde?

Lees het artikel

Social media is the ultimate equalizer. It gives a voice and a platform to anyone willing to engage.

Amy Jo Martin