Logo laten ontwerpen voor uw website webshop drukwerk

Het logo of uw beeldmerk

Wij ontwerpen uw logo voor uw website, uw webshop, uw visitekaartje, uw drukwerk, uw flyer, uw bestelwagen, uw tshirts,....

Wellness

qwellness logo

Het originele Q Wellness logo. Een bol, een waterdruppel, 2 handen die in elkaar gaan, in zachte groen-blauwe tinten aquamarijn. De buitenlijnen werden niet perfect afgelijnd om een watereffect te behouden.

Bouwadviezen

bouwadviezen logo

3 subjectieve moderne appartementsblokken die zowel voor particulier als voor kantoor zouden kunnen zijn. Strak donker lettertype met daarnaast een projectleider of bouwexpert.

Tandartsstoelen

dentalmax logo

De tand in medisch fris blauw en tandroos. Met een glimlach in de tandvorm. Let op de sterretjes voor de schittering. Stevig romaans lettertype. Een logo dat de tands des tijds zal doorstaan.

Logo

Logo 'het woord'

Logo komt uit het Grieks en betekent 'het woord'. Dat vinden we vandaag nog terug in logopedie.

Een logo is het kernwoord in grafische vorm. Een logo moet bij uw bedrijf, bij uw activiteit passen.
 

2010 webdesigner

Het 1ste logo van Website Designer uit 2010. Een logo dat vandaag in een responsive website niet meer voldoet aan de normen.

De bol als planeet. Met een spacy / alien lettertype. Alhoewel het een lettertype uit de jaren '30 betreft.

Merk de gradatie van de kleuren van de letters op van paars naar lichtgroen, maar een schuine gradatie van linksboven naar rechtsonder. Met daaronder de huisslogan. Dit alles op een deep space achtergrond. Met diepte en een gevoel van beweging.

Versies

In welke vormen?

Logo's kunnen worden geleverd in verschillende versies. Er is geen meerkost hiervoor.

Als Photoshop bestand in een logo.psd bestand. De resolutie varieert van 72 tot 600 DPI. Kan meer zijn op aanvraag. DPI staat voor Dots Per Inch, of de dichtheid van de beeldpunten, de pixels.

Op websites volstaat meestal een lagere resolutie. De drukkerskwaliteit ligt hoger en begint vanaf 300 DPI. Een Photoshop bestand wordt opgebouwd in lagen. D.w.z. dat er per laag nog wijzigingen aan kunnen gebeuren zonder het volledige logo te moeten aanpassen.


Als PNG bestand, logo.png. PNG is de verbeterde versie van GIF bestanden. PNG kan een transparante achtergrond hebben. PNG is daarom ideaal voor een website logo.

Als JPG bestand, logo.jpg. JPG of jpeg is de meest voorkomende bestandsvorm voor afbeeldingen op websites. JPG's hebben geen transparantie.

Als Webp bestand, logo.webp. WEBP is een alternatief voor JPG en is meestal kleiner in bestandsformaat dan JPG.

Als PDF bestand. In een PDF wordt elke afbeelding als een vector opgeslagen.

Prijs

Wat kost het?

Indien het logo een optie is bij uw website of webshop dan bedraagt de prijs 100 euro excl. btw

Een apart logo kost 240 euro excl. btw
 

WoolInc

 
Het WoolInc logo, voor iemand die handgemaakte mutsen breide op maat.

De logo's worden hier getoond op behoorlijke maar niet op topkwaliteit. Bij de aflevering krijgt u de logo's uiteraard wel op topkwaliteit.

Natuursteen

fabristone logo

Logo met een 3D effect. De letters zijn in reliëf, ze liggen als het ware bovenop het scherm, mede door de schaduwen. De letters zelf lijken een graniet - arduinen oppervlak te hebben. Afgeronde letters verhogen de moeilijkheid.

Waterdrukmerk

fabristone watermerk logo

Voor dezelfde natuursteen fabrikant. Het "watermerk" in al zijn sterkte. De 2 letters werden opgeleverd in een resolutie van 5000 x 5000 pixels. Maar daar kan nog een nul bij indien nodig. Een gewichtig watermerk met een impact.

Schoonheidsspecialiste

beyourself logo

Think pink. Beauty fashion styl. Het gezicht komt van een beroemde actrice. Kleurencombinatie accentueert het gezicht waar de bezoeker zelf de contouren invult. Jong, vrouwelijk lettertype en de gemeente ietsje strakker in het grijs.

dadels webshop

tamar luxury logo

Mooi gouden logo op een zwarte achtergrond. Logo dat luxe uitstraalt, mooi in harmonie. Let op de palmbomen. De x van luxury staat centraal in het logo, maar opzettelijk een paar pixels verschoven voor een "oud authentiek" effect.

laswerken

ans metal creations logo

Stoer logo in zwart rood en blauw. De aanschouwer herkent onmiddellijk de activiteit op het logo. De letters volgen mooi gebogen. Het logo heeft een transparante achtergrond maar door de strakke aflijning past dit "schild" overal.

ramenplaatser

profentra logo

Dit logo heeft een graduele transparantie. Het doorzichtige blauw, voor de ramen, gaat over in het rood van de bouw, van de stenen. Daaronder een grote rode boog, wat je zou kunnen interpreteren als een grote glimlach. Een positieve insteek.

pleisterwerken

pleisterwerken logo

Pleisterwerken stukadoor logo. Hoekig als een moderne badge. Warm geel met donker bruin en zwart in reliëf. De JB letters zijn als het ware ingegroefd in de bezetting. Het logo past in het gele menu waardoor het als een pijl naar beneden wijst.

cadoshop

cado shop logo

Ha CadoShop het logo van onze volgende webshop. Bollig, sympathiek, fun shoppen. De oogjes brengen dit ontwerp tot leven, er valt zoveel te bekijken bij CadoShop, zoveel leuke geschenkjes. Na 1 seconde weet je waarover dit gaat. Top logo.

privé chauffeur

vpdrive logo

Automerken, autologo, autoschild, autoembleem,... de ster lijkt op die van ... maar is ze niet... verder duidelijk icoon in een bepaalde stijl. Overgangen in grijs en in goud. Dit is voor luxe personenvervoer. Luxe service en discretie.

schilder beeldhouwer

markvaneygen logo

Deze kunstenaar is zowel een schilder als een beeldhouwer. De handen, de "open" handen, maar geen perfecte handen, geschilderd in meerdere bonte kleuren. Een beeld dat je niet kan klasseren in een hokje net zoals het hoort bij kunst.

schrijnwerker

ydnmaatkasten logo

De cirkelzaag trekt de aandacht op het netvlies. Netjes in 2 verdeeld met daartussen de initialen van de schrijnwerker. Eigenlijk is de cirkelzaag een ovaal geworden maar dat valt niet op. Let op de letters Y en N die in het verlengde liggen van de cirkels.

financieel advies

Konektiz logo

The one Konektiz. Zeer mooi modern lettertype strak modern en soepel. Met daarboven een oneindig symbool in goudachtige kleuren. Vanuit het centrum is er een diffuse ingebeelde verlichting, wat het symbool een 3D achtig effect geeft.

Gen5 Family team

Gen5FamilyTeam logo

Het Gen5 logo werd ontworpen door Rob Koch en heeft als basis gediend voor het Family Team logo, de groep het team, de familie rond het bedrijf van Gen5. We schrijven gezondheid en natuur. Gen5 maakt 100% natuurlijke voedingssuplementen.

elektriciteitswerken

elektriciteitswerken-kapellen logo

Logo met transparante achtergrond dat het best op een donkere achtergrond uitkomt. Het stopcontact waar je ook een hoofd of een figuurtje kan inzien. Met daarnaast elektriciteitssymbolen of bliksems in energierijke kleuren.

online kunstgalerij

vernissage shop logo

Online kunstgalerij. Zachte natuurlijke bruine kleuren. De 2 woorden raken elkaar bijna, maar juist niet. Een elegant lettertype dat gekozen werd alsof het met penseelstreken geschil..... euh geschreven werd. Blijft perfect leesbaar.

Logostudio Stemstudio

Destemstudio logo

We hebben hier 2 logo's onder elkaar geplaatst. De ene is voor een logopedistenpraktijk. De andere is voor de stemstudio. 2 websites voor dezelfde mensen maar gericht op een ander doelpubliek. De kleurenkeuze bepalen de doelgroep.

B&B herenhuis

Gilleminus logo

Een B&B in een oud geklasseerd herenhuis anno 1900. Fluweelzacht kararktervol oudgroen. Dit lettertype van Microsoft is gebaseerd op een Engels lettertype van de 19de eeuw. Typography uit vervlogen tijden, de tijd van schrift en gravures.

brasserie

Huys10 logo

Bordeaux kleur, een engeltje of een duiveltje, een mini Bacchus. Uit zijn hand komt de naam van de brasserie. De smaakpapillen worden al aangewakkerd, het totaalbeeld heeft een Boergondische atmosfeer. Past prima bij een brasserie.

oud ijzer

metaalman logo

Oud ijzer ophaling en afbraakwerken in een woordbeeld voorstellen. Oorspronkelijk was het woord in aluminiumgrijs, maar dat werd uiteindelijk werd door ecogroen vervangen. Het logo past zowel op lichte als donkere achtergronden.

cadeau webshop

cadeau kado logo

Voor Cadoshop was er Cadeau Kado en daarvoor ShopCado. Geweldig hoekig zware typography in Flinstones stijl. Letters zijn in de vorm van pakjes (met een beetje inbeelding) dit in een turquoise altijd een ideale tint in de shopping wereld.

lassen transformators

Repair Leak logo

Lassen, olie, transformators. Industrieel logo dat een naamplaat zou kunnen zijn voor op machines. Dit zijn letterlijk afgeborstelde letters. Mooi schaduw effect, olie goud effect rond het bikkelharde staal. Gestaalde perfectie.

bouwbedrijf

bmsconstruction logo

Diep baksteenrood als achtergrond. Cirkel in met 2 grijze tinten en schaduwen voor het 3D effect. In de tekening zijn daken van huizen te zien. Met een beetje verbeelding teven een lachend gezicht. Onderaan de geblokte bedrijfsnaam.

one stop trailer shop

trl logo

Het oorspronkelijke logo uit de jaren 70 hebben we wat gemoderniseerd. We behouden wel die typische ovaal van de 70's uit de petrochemie, uit de haven. In de letters zit een licht grijswitte overgang, wat een link naar de transportsector legt.

advocaat

tglawfirm logo

Hedendaags logo voor een advocatenbureau. Het zakelijke blauw. De letters hebben een witte omranding waardoor ze bovenop de ovale achtercirkel liggen. Een no nonsens zakelijk logo dat duidelijkheid en neutraliteit uitstraalt.

loodgieter

sanitairvollens logo

De letters van dit woord lijken op buizen. Buizen die aan elkaar kunnen gezet worden. Mooi warm donkerblauw. Onderaan een golf van water met een overgang van donker naar licht. Een van de eerste en nog steeds een van de beste.

verpleegster

Inter Med Zo logo

Modern logo in rood en turquoise blauw. Mooie combinatie van een huis met als dak een groot hart. De auto rijdt naar het huis. De 3 woorden worden met de beginletter in de verf gezet. De wielen van de auto worden als letters gebruikt.

asbestkeuring

Asbestkeuring asbestattest logo

Logo met animatie. Asbest is zeer moeilijk weer te geven als een icoon of een kleine afbeelding. Asbest is een gevaarlijke stof voor de gezondheid. We hebben gekozen voor een letter logo maar waar het "ASBEST" woord rondspint. Een animatie die automatisch terug start. De bruin-grijze letters op de donkergele achtergrond geven een levendige achtergrond. Dynamiek troef met dit opvallende logo.