Prijs website starten 1 pagina voor 230€ all-in


alle prijzen zijn exclusief 21% btw

Uw eigen website op het internet voor 230 euro per jaar excl. btw. Uw XL online visitekaartje voor uw bedrijf, uw organisatie,...

Een volledige 1 pagina website

230per jaar
 • Hosting op Belgische servers
 • Domeinnaam op .be .com. .nl. .org,...
 • Email accounts op uw domeinnaam
 • Opbouwprijs webpagina gratis
 • Php + Mysql database JA
 • Anti-spam + basis beveiliging inclusief
 • Html 5 + Css 3 + Js JA
 • Backups inclusief
 • Keuze uit Wordpress of HTML website JA
 • Gratis technische updates JA
 • Gratis support vanop afstand JA
 • Gratis inbouw of link naar uw sociale media JA
 • Mobielvriendelijke website JA
 • Gratis contactformulier JA
 • Gratis SEO op uw domeinnaam* JA
 • Gratis backlink vanuit onze website JA
 • Gratis sitemap en aanmelding bij Google JA
 • Gratis blog mogelijk indien Wordpress website JA
 • Uitbreidbaar naar meerdere pagina's of webshop JA
 • Korting bij het ontwerp van een logo JA
 • Zelf aanpasbaar indien Wordpress website JA
 • Geen maandelijkse onderhoudscontracten
 • Gratis privacybeleid onder de vorm van een PDF bestand
 • Volledige vermelding van uw contactgegevens
 • Vermelding van de praktische info
 • Voorstelling van uw activiteiten en/of diensten
 • De website kan tekst, afbeeldingen, foto's, video, infographics,... bevatten
 • Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis

De beste prijs-kwaliteitsverhouding

Bouwtijd op 1 week

Beschikken wij over al het webmateriaal: logo, basistekst, foto's,... dan bouwen wij uw website op 1 week.

 • Wij zorgen voor een mooi thema, wilt u liever met uw eigen thema werken dan kan dit als optie.
 • Deze starter website is speciaal bedoeld voor iedereen die beseft dat je vandaag de dag digitaal aanwezig moet zijn. Uw online XL visitekaartje dat 24/7 voor u gaat werken. Een eerste stap die later kan worden uitgebreid. Wij groeien graag mee met onze klanten. Sinds 1999 hebben wij ervaring in het bouwen van websites en webshops. Gebruik onze expertise om u aanwezig te maken op planeet internet.
 • Daarnaast zijn wij tevens gespecialiseerd in SEO, zoekmachineoptimalisatie, of hoe behaal je een goede positie in Google.
 • Gratis SEO op uw domeinnaam, wij werken op uw domeinnaam totdat u op de 1ste pagina staat. Staat u na 1 jaar met uw domeinnaam niet op de 1ste pagina in Google, dan betaalt u het 2de jaar de helft van de prijs.

  U leest het goed, u krijgt bij ons een garantie dat u vindbaar bent op uw domeinnaam op de 1ste pagina. Bekijk onze portfolio naar de afgewerkte websites en u zal zien dat zij op die 1ste pagina staan. De posities worden getest vanuit de maatschappelijke zetel van Website Designer BV.

Klaar om te starten op het internet?

Wij zijn er om al uw vragen vrijblijvend te beantwoorden
Vraag meer info

Bel 0496 28 38 05

Mail ons
webdesign
vinden van klanten

Waarom heeft u als bedrijf of als zelfstandige een website nodig?

De digitale aanwezigheid van een bedrijf, ongeacht uw vakgebied of sector, kan een enorme impact hebben op het succes ervan. Tegenwoordig realiseren sommige bedrijven zich nog steeds niet dat een meerderheid van hun klanten hun website zullen bezoeken en nakijken voor ze tot een bestelling of een aanvraag zullen overgaan. Nieuwe klanten verifiëren uw expertise, uw producten, uw bedrijfsuitstraling, uw realisaties en referenties, wie dat u bent, hoelang dat u bestaat, waar dat u gelegen bent en zoveel andere zaken.

Uw website is het centrum van uw online aanwezigheid. Omdat iedereen met toegang tot het internet uw website kan bereiken is dit een verkoopskanaal om meer inkomsten te genereren. De kwaliteit van de inhoud, de voorstelling van uw diensten en/of activiteiten of producten. Het vertrouwen dat bij de bezoeker wordt opgewekt heeft rechtstreeeks of onrechtstreeks invloed op uw omzet. Sociale media is niet voor iedereen. Sociale media zijn extra hulpmiddelen maar niet het centrum van uw digitale aanwezigheid. In ons land hebben maar 45% van de mensen een Instagram account. Om maar een voorbeeld te geven. U heeft 100% controle over uw website, u heeft geen 100% controle over Facebook, Twitter, LinkedIn,...

Wij helpen u met uw digitale aanwezigheid. In sommige gevallen aarzelen bedrijven of organisaties om online te gaan omdat ze vinden dat ze niet de technische kennis in huis hebben of als zelfstandige nu al geen tijd hebben. Laat staan dat ze niet begrijpen hoe ze een website moeten beheren. Andere maken zich zorgen over de prijs. Wij bouwen uw website in uw plaats tegen een scherpe prijs.

Uw website is de goedkoopste vorm van publiciteit die er is. Eenmaal dat uw website online op punt staat, begint uw website voor u te werken dag en nacht 24/7.

 

Een aantal belangrijke redenen waarom het belangrijk is om een website te bezitten:

 

Geloofwaardigheid

Een goede website vergroot de geloofwaardigheid van uw bedrijf. De kans is groot dat er meerdere aanbieders zijn van gelijkwaardige diensten / activiteiten / producten. Een manier om u te onderscheiden is door een website te hebben die er goed uitziet en duidelijke kwaliteitsinformatie aan uw bezoekers communiceert. Verschillende van uw concurrenten zijn online, zonder website heeft u een concurrentienadeel. Zonder een website kunnen mensen uw legitimiteit als bedrijf in twijfel trekken. Het hebben van een website is een kans om een geweldige eerste indruk te maken en mensen vertrouwen te te geven in uw onderneming.

 

Promoot uw merk "branding"

Het presenteren van uw merk aan uw potentiële klanten, en dan vooral aan nieuwe klanten die uw merk nog niet kennen, is een van de belangrijkste dingen die u kunt doen. Door duidelijk vast te leggen wie u bent, wat u vertegenwoordigt en waar u voor staat, vergroot u de kans dat mensen bij u kopen.

Dit is ook iets waarmee u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten. Een website maakt het voor uw bezoekers eenvoudig om kwaliteitsvolle en betrouwbare informatie over uw merk te vinden. Imago en vertrouwen zijn zo belangrijk.

 

Prospecten vinden

Misschien heeft u een doelgroep waarvoor u prospectie doet. Maar uw website is voor iedereen vindbaar. Dit creëert kansen om nieuwe prospecten te vinden die nieuwe klanten kunnen worden. Zodra mensen u online vinden en geïnteresseerd raken in uw product of dienst, onstaat er een vraag naar informatie. Dat is een van de types van conversie van een website. Contactmogelijkheden zijn essentieel op uw website. De opstart van uw website is een eenmalige kost, bij een goed onderbouwde website ligt de ROI (Return On Investment) zeer hoog.

 

Organisch verkeer

Als je een SEO-geoptimaliseerde website hebt, dan verschijn je in de zoekresultaten van Google of in andere zoekmachines. Dit betekent dat wanneer mensen op zoek zijn naar een product of dienst, de kans bestaat dat uw website in de resultaten verschijnt. Dit geeft u de mogelijkheid om uw klantenbestand drastisch te vergroten. Elke website of webshop die wij bouwen en afwerken krijgt een SEO garantie op de domeinnaam. Dit houdt in dat wij u op uw domeinnaam gaan "SEO-werken" totdat deze op de eerste pagina van Google verschijnt. Plaats u een merknaam, een activiteit, een gemeente, ... of een combinatie hiervan in uw domeinnaam, dan werkt dit zoals gratis reclame. Testen hebben uitgewezen dat mensen meer vertrouwen hebben in de organische resultaten, de echte resultaten, dan in advertenties. Logisch, het is niet omdat je adverteert dat je de beste bent, maar de beste staan wel op de 1ste pagina van de zoekmachines.

 

Bespaar tijd

Veel bedrijven krijgen telefoons van prospects of bestaande klanten die vragen stellen over de locatie of de openingstijden. Als je een oproep mist, of ze staan in een lange wachtrij, dan is de klant ontevreden of ze haken gewoon af. Iemand moet al die telefoons ook beantwoorden. En dan spreken we nog niet over buiten de kantooruren. Uw website geeft de info dag en nacht, uw website slaapt nooit, is nooit ziek, klaagt nooit,... Een website kan het aantal "onbelangrijke" telefoons verminderen waardoor u en uw personeel meer tijd krijgt voor uw core-business. Tegelijkertijd helpt het klanten om nuttige informatie te vinden, wat uiteindelijk zorgt voor een algemene betere gebruikerservaring. Het begin van een digitale aanwezigheid.

 

Nieuwtjes en aankondigingen of promoties

Omdat uw website 24/7 in de lucht is, is het gemakkelijk om nieuws over nieuwe producten of diensten te verspreiden. Het is een manier om ze op de hoogte te houden van alles wat je doet. Wanneer iets voor hen bijzonder relevant is, heeft uw website al de helft of misschien wel de volledige verkoop voor u gedaan. Uw website helpt uw verkoopsafdeling. Speel uw troeven uit op uw website. Waarom u, of bij u, en niet bij uw concurrent? Maak een mooi volledig lijstje, uw website vergeet nooit een verkoopsargument.

 

Websites zijn tegenwoordig essentieel voor het bedrijfsleven geworden. Wij raden ten zeerste aan om er een te maken als je dat nog niet hebt gedaan. Er is een heel groot verschil tussen niet online aanwezig zijn / niet online vindbaaar zijn en wel aanwezig zijn. Een 1 pagina starter website is de ideale manier om een basis te bouwen op het internet. Je kunt het in de loop van de tijd verbeteren, maar het belangrijkste nu is om die eerste stap te zetten.

Start nu met uw 1ste website. De starter website biedt heel veel tegen een scherpe prijs

Wij begeleiden u van a tot z, laat uw website door ons maken.
Vraag uw offerte

If you think it's expensive to hire a professional, wait until you hire an amateur.

Webdesigner quote

Webshop nodig? Ga naar pagina webshop prijzen

webdesign proces