Website laten maken ontwerpen bouwen

Websites Webshops Websiteprojecten
stap
1

U wilt een (nieuwe) website!

U heeft nog geen website of u bent niet tevreden over uw huidige website.

In uw zoektocht naar de juiste website-designer heeft onze website uw aandacht getrokken. Wij bieden U een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, vergelijk ons aub met andere webdesigners en kijk naar het totale kostenplaatje en service. To BE on the internet is voor ons de essentie. Website Designer ontwerpt geen "fastfood" websites. Bij het ontwerpen van uw website betaalt u voor het eindresultaat. Bij het ontwerpen van een website kijken wij niet naar het aantal uren om de website te bouwen. We geven u wel steeds een deadline mee. Als webdesigner luisteren wij naar uw wensen en noden. Webdesign zonder zorgen.

U wilt een website
stap
2

Idee en analyse

Wat is het doel van uw website? Meer bekendheid, meer aanvragen, meer omzet, betere vindbaarheid, uw online aanwezigheid verbeteren,...

U heeft al een paar ideeën en doelen, of u geeft ons "carte blanche". WWW staat voor World Wide Web, maar welke soort bezoekers zou u graag hebben? Wie is uw doelgroep? Uw klanten of nieuwe klanten? Informatief of commercieel of beide. Naamsbekendheid vergroten, uw producten of activiteiten in de kijker zetten, wat zijn uw doelstellingen. Waarom wilt u een website? Wat zouden uw bezoekers intypen in Google om uw website te vinden? Wij maken van dit alles een eerste analyse. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Als webdesigner proberen wij ons zo goed als mogelijk in uw wereld / vakgebied in te leven.

Idee en analyse
stap
3

advies en offerte

Wij denken met u mee. Als webdesigner leven wij ons in, in uw wereld. Onze prijzen staan online.

Na de analyse, geven wij u een eerste advies over het aantal pagina's (de ruimte) van uw websiteproject. Misschien wilt u 10 pagina's maar heeft u al voldoende met 5 pagina's, of "vice versa". We leggen u uit wat conversie is, het belang van een goed contactformulier,.... Wij stellen uw basis-offerte op, eventueel met opties, meertaligheid, e-commerce,... en zullen deze met u overlopen en uitleggen waar nodig. Als we op dezelfde golflengte zitten dan tekenen we een overeenkomst.

Advies en offerte
stap
4

multimediamateriaal

Het webmateriaal omvat: Uw logo, afbeeldingen en foto's, video, pagina's, basisteksten,...

We gaan na welk materiaal u ons kan bezorgen en of de kwaliteit goed is. Uw logo, foto's van uw ondernemening, video's, pdf's, prijslijsten, databases,... Eventueel kunnen wij u hierbij helpen, dit is bespreekbaar. Een foto van uw onderneming willen wij nog kosteloos nemen, als u 1000 foto's wilt van uw producten of een video over uw bedrijf, dan moeten deze van een externe partij komen. Foto's voor op een website moeten goed zijn maar tegelijkertijd ook klein in omvang. Hoe groter de omvang van uw pagina, hoe trager die ook oplaadt bij uw bezoekers. Geoptimaliseerd multimediamateriaal is belangrijk. Wij kunnen ook uw logo ontwerpen.

multimediamateriaal
stap
5

ontwerp basis-layout

Al onze websites zijn uniek van stijl. Mooi webdesign moet op het netvlies van de bezoeker blijven hangen.

Wij bouwen een demo van uw hoofdpagina, dit gaat u een eerste visuele indruk geven van de persoonlijkheid van uw website. In dit stadium spreken we over de vormgeving/layout, kleurencombinaties, sfeer, leesbaarheid, lettertypes, enz,... de functionaliteit zal hier nog niet optimaal werken. Wij leggen deze demo aan u voor, waarna u deze volop kan bekritiseren. Hierdoor kunnen wij de layout verder verfijnen aan uw wensen. Wij kunnen vanaf het eerste ontwerp de nagel op de kop slaan of wij herontwerpen 10 maal de layout als het moet. Zoals reeds eerder vermeld kijken wij niet naar de tijd bij het ontwerpen van uw website zonder de voorpgestelde deadline uit het oog te verliezen. Website-designer heeft alleen maar tevreden klanten.

ontwerp bais-layout
stap
6

activering van uw website

Wij melden uw website officieel aan bij Google.

Nadat de basis-layout vastligt, verhuist uw homepage van een van onze demosites naar uw website op het internet. Veel webdesigners plaatsen uw volledige website pas op het net als deze volledig klaar is, wij niet. Vanaf de eerste versie gaan we deze ook al aanmelden bij Google. "A new star is born" Google is dol op nieuwe babywebsites die volgens hun regels groeien. Vele updates, zelfs met kinderziektes, vindt Google ok, zolang je maar geen basisregels overtreedt. "De 10 ongeschreven geboden van Google". Ook Bing zal uw website kennen. Uw website zal sneller te vinden zijn.

activering van uw website
stap
7

ontwerp- en ontwikkelingsfase

U ziet uw website live evolueren. Of we bouwen hem op de achtergrond.

Uw website is nu onder constructie. Al uw pagina's worden nu ontwikkeld. De navigatie en menu's worden ingebouwd. Het multimediamateriaal wordt ingevoegd. De content wordt geschreven. De hyperlinks worden toegevoegd evenals uw afbeeldingen. Eventueel worden er ook scripts ingebouwd, de databaseconnectie enz,... Al de metagegevens van uw pagina's worden ingebracht. Uw website krijgt vorm.

ontwerp- en ontwikkelingsfase
stap
8

multibrowser en multiscreen

U krijgt een responsive website die er goed uitziet op smartphone, tablet, laptop en desktop.

Al uw pagina's staan nu op het internet. De gehele website wordt getest in Edge, Firefox, Opera, Chrome en Safari. Hiermee surft 99% van uw bezoekers online (maar niet mobiel). Mobiele gebruikers surfen vooral via Android en Ios. We bekijken de website op verschillende schermformaten. Hoe komt de website over op een desktop pc, een tablet, een smartphone, ... We kijken ook naar de snelheid en functionaliteit van de website, kleurafwijkingen,... En kijken naar de presence van uw website en of al de oorspronkelijke doelstellingen gerealiseerd zijn.

multibrowser en multiscreen
stap
9

SEO optimalisatie

Elke website heeft bezoekers nodig. Uw website moet daarom in de 1ste plaats geïndexeerd en vindbaar zijn op een een goede positie.

SEO staat voor Search Engine Optimalization, voor 95% is het eigenlijk GEO Google EO, de andere zoekmachines krijgen alleen basis aandacht. U krijgt van ons een basis SEO op uw kernwoorden, Uw pagina's worden door ons op verschillende manieren geanalyseerd. De robot van de zoekmachine "leest uw website" op een heel andere manier dan een mens. De kunst is om het perfecte evenwicht voor beiden te vinden. Over SEO wordt tonnen informatie geschreven, het zoekalgoritme is anderzijds een van de best bewaarde geheimen. Je kan zonder probleem 1000 bedrijven, vooral Amerikaanse en Aziatische, vinden die u allemaal een plaats beloven op de 1 ste pagina van Google. Maar op de 1 pagina zijn slechts 10 plaatsen, 99% haalt het dus niet. Website Designer belooft u nooit zo'n plaats, maar wij kunnen u wel referenties voorleggen. Wij staan zelf met 4 zoektermen op nr 1 in de Belgische Google (en met website designer staan we ook op 1 in Bing) en met een 10tal andere zoektermen halen wij pagina 1. Tot hiertoe kunnen wij voor elke website door ons onwerpen een podiumplaats (nr 1, 2 of 3) of minstens een 1ste pagina score voorleggen. Laat u niet vangen, vraag referenties.

SEO optimalisatie
stap
10

opvolging SEO en support

2 miljoen websites komen er per dag op het internet bij. Er verdwijnen er uiteraard ook veel. Wees digitaal aanwezig op planeet internet.

Na de definitieve publicatie duurt het ongeveer 6 tot 12 weken voordat uw website op niveau begint te komen in de zoekmachines. De echte SEO resultaten test kan dus pas na 2 a 3 maanden gebeuren, soms zelfs pas na 6 maanden. Als een sleutelwoord te slecht scoort dan doen we nog een fine-tuning van uw website. Daarom zijn al de aanpassingen tot 2 maanden na de eerste definitieve versie gratis en langer indien nodig. Men spreekt veel over authoriteit van een pagina / website. Google moet uw website vooral vertrouwen, eenmaal Google uw website vertrouwt en u uw website opbouwt met "white hat" technieken zal Google uw website gaan waarderen en laten scoren in haar index. Al onze websiteprojecten gelden voor 1 jaar, inclusief onbeperkte telefonische en/of email support. Website Designer - To BE on the internet.

opvolging SEO en support

Website designer beschouwt elke website als uniek.

Een webdesigner zorgt voor de technische kennis, de grafische kennis en de seo.

Het bovenstaande 10 stappenplan geeft u een idee van de werkwijze van Website Designer. Deze kan afwijken naargelang uw situatie of wensen. De interne of basis SEO is wat wij vanuit het ontwerp van de website kunnen verwezelijken. Externe Seo is een optie. Hiernaast zijn er nog andere factoren die de positie in de zoekresultaten beïnvloeden. Google houdt van levende websites op leeftijd.

De backlinks, het maakt inderdaad een verschil of 2 websites naar u linken of 2000 websites. U kan ook een fan- of bedrijfspagina maken op een sociaal netwerk zoals Facebook, LinkedIn, Twitter,... Als u dan een horde fans heeft verzameld dan krijgt uw website meer authoriteit. U kan ook uw website gaan promoten, bijvoorbeeld met Adwords van Google (gesponserde links) of banners op andere websites, dan spreekt men over SEA Search Engine Advertising, enz... SEO + SEA wordt dan SEM waar de M voor marketing staat. Website Designer BV is volledig onafhankelijk en zal u daarom altijd een objectief advies kunnen geven.

01

Planning

voorbereiding verdieping stappenplan

02

Designing

navigatie responsive ux- en ui-design

03

Developing

werkmethode technologie implementatie testen

 

Albert Einstein

  If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

  Albert Einstein