Ik wil mijn website zelf aanpassen?
Dit is zeker de meestgestelde vraag. Voor een INFORMATIEVE WEBSITE raden wij dit NIET aan. Voor een WEBSHOP raden wij dit WEL aan

U moet u zelf de vraag stellen hoe dikwijls u wijzigingen aan de website wilt aanbrengen, dagelijks, maandelijks, per kwartaal, per jaar, nooit? Om met Wordpress te kunnen werken moet u Wordpress leren.

Er zijn nog andere redenen, veiligheid bijvoorbeeld. Een zelfaanpasbare website staat in "de cloud". Spijtig genoeg is er serieus wat "internet ongedierte" op het internet: malware, ransomware, trojan horses, virussen,.... Uw "zelfaanpasbare website in de cloud" krijgt dus hopen ongewenste bezoekers aan zijn voordeur. Wordt de website gehackt dan wordt meestal ook de database gehackt. Het terugzetten van de website is veel complexer en vraagt meer tijd. Zeker als er meerdere beheerders zijn.
Een html / css website kan uiteraard ook gehackt worden, maar het grote verschil is dat uw originele websitebestanden NIET in de cloud staan maar wel op een externe mediadrager, die op zijn beurt gebackuped wordt op een andere externe mediadrager tot 2 jaar terug in de tijd. Uw html / css website kan zeer snel terug online gezet worden.
Html websites kunnen met een html-editor aangepast worden. Er zijn verschillende gratis html-editors te vinden op het internet. Als u hiervoor kiest dan zullen wij u hiermee op weg helpen. Uw website, uw keuze.

Sinds dat Matt Cutts, het oude gezicht van Google naar de buitenwereld als het over SEO gaat, zijn blog in Wordpress heeft gemaakt. Is het aantal Wordpress websites letterlijk geëxplodeerd. Wordpress beheert ongeveer 32% van het internet. Dat zijn meer dan 600 miljoen websites. Wordpress is een cms systeem (CMS staat voor Content Management System) wat betekent dat u de website zelf kunt aanpassen. Andere belangrijke zijn Joomla, Drupal,... Nog een reden van het succes van Wordpress is dat Matt Cutts in een van zijn video's verteld heeft dat Wordpress 80 tot 90% van de SEO voor u doet zelfs als u er totaal niets van afweet. Hetgeen wij niet betwisten meer nog wij beweren dat elk bekend CMS systeem deze score vanzelf bereikt. Dat klinkt toch geweldig 80 a 90% SEO score vanzelf zonder enige kennis .... of toch niet!? Laat ons veronderstellen dat u toch wel wat basiskennis heeft en u zelfs 95% haalt of u bent geen leek meer en haalt zelfs 99%. Is dit voldoende? ... Voor een een bepaalde zoekterm zijn er 100.000 resultaten in Google en u haalt een niveau van 99% dan staat u niet in de top 100. Voor SEO moet u niet de beste van u klas zijn, ook niet de beste van uw school,... want dan staat u nog altijd niet op de 1ste pagina. Wat als er een miljoen resultaten zijn? Voor de wijzigingen vragen wij een vergoeding al naargelang de tijd die wij nodig hebben om de aanpassingen te doen. U betaalt enkel de wijzigingen, that's all.

Webshops kunnen wel door u worden aangepast. De SEO van webshops is anders opgebouwd dan een klassieke website.
nieuwe websites
Hier moet rekening gehouden worden met het aangeleverde materiaal. We verduidelijken : Heeft u een logo? Kan u ons dat bezorgen of moeten wij dit voor u maken? U wilt bijvoorbeeld een paar foto's van uw onderneming of hobbyclub. Heeft u deze foto's, zijn deze goed genoeg om op het internet te zetten of moeten wij die nog maken/bewerken, ... U wilt een webshop, heeft u deze artikelen in een database staan? Naargelang uw wensen en situatie zal er een offerte op maat gemaakt worden. De prijzen die u vindt in de prijslijst veronderstellen dat het "materiaal" bestaat. De prijs voor het materiaal wordt bepaald door de hoeveelheid tijd dat het verwezenlijken hiervan in beslag zal nemen.
prijslijst exclusief 21% btw
De prijs per pagina daalt naargelang van de hoeveelheid pagina's. Het ontwerpen van een website vraagt altijd eerst een analyse. De analyse wordt gebruikt voor heel de website waardoor de prijs per pagina daalt.
prijs per pagina naargelang het aantal pagina's
De prijs per pagina daalt naargelang van de hoeveelheid pagina's. Het ontwerpen van een website vraagt altijd eerst een analyse. De analyse wordt gebruikt voor heel de website waardoor de prijs per pagina daalt.
hosting 1 jaar
Uw website wordt naar een server (computer) gepubliceerd, deze is dan verbonden met het internet. Gespecialiseerde firma's zorgen voor deze servers, dit zijn hosting-bedrijven. Wij zorgen voor de hosting van uw website. Wij regelen alles voor u. Dit heeft het voordeel dat wanneer er een probleem is met de hosting; WIJ het probleem met de hosting firma zullen oplossen. Uw website is meer dan 99% online. Elk jaar moet uw hosting (u huurt eigenlijk een deel van de server) vernieuwd worden. Het hostingbedrijf dat wij uitgekozen hebben, heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Het hostingbedrijf is actief in 149 landen, waaronder België, en beheert meer dan 1.000.000 websites.
eigen domeinnaam 1 jaar
Uw domeinnaam is 1 jaar geldig. Daarna moet deze net zoals de hosting jaarlijks verlengd worden. Anders wordt uw naam terug vrijgegeven en kan iemand anders uw domeinnaam overnemen. Achter uw domeinnaam staat er een extensie. De .be extensie wordt gegeven aan Belgische websites maar u heeft meer keuze. Via ons kan u kiezen uit honderden domeinnaamextensies waaronder .be . nl .de .fr .com .net .org .at .cz .mobi .me .info .biz .ch .li .dk .uk .it .es .name .in .pl .eu .se .... en veel meer
onbeperkt dataverkeer
Als men naar uw website gaat (/surft). dan worden er gegevens verstuurd over het internet naar de server waar uw website op staat. Het hostingbedrijf noemt dit dataverkeer (gegevensverkeer). Bij onze hosting is dit onbeperkt. Bij de concurrentie is dit meestal altijd gelimiteerd en kost extra verkeer dus extra, bij ons dus niet.
email accounts onbeperkt
Bij uw website kan u ook email accounts aanmaken met uw eigen domeinnaam. Bijvoorbeeld uw domeinnaam is www.mijnwebsite.be dan kan u een email maken als info@mijnwebsite.be of mijnnaam@mijnwebsite.be. Het aantal email accounts is onbeperkt, de beperking wordt bepaald door de schijfruimte van uw hosting.
php7 & mysql
php7 is een programmeertaal speciaal gericht op het internet. De grote tegenhanger van PHP is Asp.net of apsx van Microsoft. Php is echter evengoed en goedkoper. Mysql is een database die perfect samenwerkt met php.
css3 & websitemap.xml  (sitemap voor Google)
Uw website wordt onder meer met CSS (Cascading Style Sheets) opgebouwd. Dit komt de structuur van de layout ten goede en houdt het geheel overzichtelijk hoe groot de website ook wordt. Wij maken een websitemap.xml bestand voor Google, dit is belangrijk voor de opname in de Google index. Met een goede websitemap kunnen al uw pagina's opgenomen/ gevonden worden door de zoekmachines. Wat dan weer als gevolg heeft dat uw aantal bezoekers en verkeer verhoogt. U krijgt 2 sitemaps 1 voor de http versie en 1 voor de https versie.
statistieken
Er worden ook statistieken bijgehouden die u zelf kan raadplegen. Statistieken vertellen u ondermeer hoeveel bezoekers u krijgt, van waar deze komen, met welke internet-browser en schermresolutie zij werken, wanneer zij uw website bezocht hebben, ... enz. Aan de hand van statistieken analyseert u het gedrag van uw bezoekers. Wat zijn uw meest bezochte pagina's? Of welke de minste? Welke zoekwoorden,... Dit helpt dan weer om de conversie wan uw website te verhogen. Conversie zijn reacties (call to action) vragen van uw bezoekers => Koop nu, contacteer ons, download pdf, schrijf in op de nieuwsbrief,...
garantie opame in Google
Website designer garandeert u dat wij uw website in Google kunnen laten opnemen binnen een termijn van maximum 2 maanden. Meestal is dit veel sneller. D.w.z. dat wanneer uw domeinnaam in de Google zoekbalk wordt ingegeven uw website zal gevonden worden. Let op dit staat los van de positionering van uw website in de zoekmachines zie hiervoor SEO hieronder.
basis interne SEO is inclusief
Wij zien eerst dat Google, maar ook minder belangrijke zoekmachines en directories, uw website opneemt. We overleggen met u wat uw kernactiviteiten zijn en op welke zoektermen u gevonden wil worden. Verkoopt u bijvoorbeeld "chocoladetaarten met slagroom" dan pushen wij uw pagina's in de zoekmachine's voor betere posities.

Veel webdesigners zijn "grafische" webdesigners. Zij ontwerpen mooie websites die niet gevonden worden. Een wildgroei of het verkeerd gebruik of het ontbreken van titels is zoals dt fouten voor Google. Wij respecteren de Google grammatica. Wij ontwerpen websites die "begrepen" worden door Google (en de andere) en die gebruiksvriendelijk zijn voor uw bezoekers. Wij zorgen ervoor dat u met uw domeinnaam op de 1ste pagina of hoger staat. Dit kan snel gaan of meer dan een half jaar duren.

Vanaf een 7 pagina website gaan wij hetzelfde doen met een zoekterm bestaande uit minstens 2 woorden. Website Designer staat zelf met een dozijn zoektermen op nr 1 in Google (en met een aantal ook op nr 1 in Bing). Elke website uit onze portfolio staat met een zoekterm op de 1ste pagina en dikwijls met een podiumplaats = nr 1, 2 of 3 in Google. Laat u niet vangen vraag SEO referenties.
pagina met apart contactformulier
Elk websitepakket dat u bij ons koopt heeft een apart contactformulier, dit komt professioneler over. Alleen het 1 pagina website pakket heeft dit niet, hier opent het emailprogramma als er op de email geklikt wordt.
prijs extra pagina
U kan altijd extra pagina's bij u websitepakket voegen. U werkt met een echte webdesigner waardoor er veel meer mogelijkheden zijn om uw website aan te passen naar de toestand van uw activiteit.
Opties meertalige website
FR Français, EN English, DE Deutsch, andere talen te bespreken.

Wij kunnen voor de vertaling zorgen. Het aantal pagina's wordt verdubbeld per taal. Bijvoorbeeld u kiest voor een 10 pagina website. Wilt u deze ook in het frans dan komen er 10 franstalige pagina's bij,... enz
De layout/vormgeving blijft identiek alleen al de teksten worden vertaald. Verder passen wij de navigatie en ook de SEO per taal aan.
Zorgt u zelf voor de vertalingen dan krijgt u een goedkopere prijs.
Update bestaande website ontworpen door ons
Wij luisteren naar wat uw wensen zijn en passen uw website aan. Het internet en de SEO veranderen zo snel dat wij ook "onder de motorkap" kijken van uw website voor een optimalisatie. Een onderhoudsbeurt per kwartaal is het absolute minimum als u in de zoekmachines een hoge positie wilt behouden = vindbaar wilt zijn. Het internet leeft en beweegt.

ofwel prijs per pagina: wij hermaken heel de pagina van a tot z indien nodig.
ofwel prijs per verandering: bijvoorbeeld nieuwe menu of navigatie, andere achtergrond, ... enz  voor de gehele website, dan is dit 1 verandering.
Wij kunnen bestaande Wordpress websites opwaarderen, optimaliseren, verder uitbouwen,...
Update bestaande website NIET ontworpen door ons. Wij doen u een offerte.
Wij luisteren naar uw wensen of u geeft ons carte blanche, alle opties zijn bespreekbaar. Wij bekijken ook bij welke hosting u zit enz,... Daarna doen wij u een offerte.
Advies optimalisatie bestaande website NIET door ons ontworpen +SEO advies
100 € (aftrekbaar indien u daarna besluit om uw website door ons te laten bouwen)
Wij analyseren en bekritiseren uw website, op zijn sterke en zwakke punten. Wij geven onze visie en adviseren in grote lijnen wat wij zouden aanpassen. Wij testen uw website in de zoekmachines op bepaalde trefwoorden of trefzinnen. Wij kijken ook naar de structuur van de website. Wij gieten dit alles in een verslagje of lichten dat toe in een mondeling gesprek. Vermits een analyse altijd de eerste stap is in het ontwerpen van een website, en indien u besluit bij ons een websiteproject te bestellen, dan wordt het aangerekende advies afgetrokken van de eindfactuur.