Website Designer profiel internet visie webervaring webdesign SEO

The only source of knowledge is experience
Albert Einstein

Wij bouwen uw digitale aanwezigheid, uw presence, op planeet internet op.

profiel

Webdesigner

Sinds 1999 ontwerpen wij websites. www.sicocado.be is ons langstbestaande websiteproject tot op vandaag. Na jaren ervaring als webdesigner, ervaring als softwareontwikkelaar en hardware reseller, hadden we veel IT kennis opgebouwd.

Website-Designer.be werd gelanceerd eind 2010 en is de officiële website van Website Designer BV ondernemingsnummer BE0761.338.251

2010 webdesigner

Bij het bouwen van een nieuwe website denken wij niet in manuren (het aantal uren dat aan een project besteed wordt). Analyse en creativiteit mag je niet in tijd beperken. Een website(idee) moet rijpen.

Kijk naar het totaalpakket en vergelijk ons met de concurrentie, bij ons zijn ondermeer de interne SEO, de hosting, uw domeinnaam, het dataverkeer, de support, de backups, de email accounts ... inbegrepen en er zijn geen automatische maandelijkse abonnementskosten. Alle kleine updates zijn inbegrepen. Grote updates betaalt u wel.

Heeft u geen wijzigingen dan betaalt u enkel de jaarlijkse basisprijs. 125 euro voor een html5 css3 website. 250 euro voor een zelf aanpasbare website in Wordpress (+ 100 euro voor eenmalige installatiekost + 2 uur uitleg over Wordpress backend en frontend paneel). . Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Laat ons uw gids zijn in de internet jungle.

Er gaat geen week voorbij of we vinden een nieuwe bron op het internet. In het engels "resources". Wij gaan deze resources op termijn bundelen en delen op het internet via een aparte website.

To contribute..., for a better internet.
webdesigner

Visie

Internet

Het internet is een enorme bron van informatie, software, mediabestanden,... die elke dag evolueert en groeit.

Over de exacte datum van het internet bestaat er veel discussie. Wij ontwerpen websites, daarom zijn we Website Designer en niet webdesigner. Het web / internet is veel, veel meer dan alleen websites. Het internet zoals wij het nu kennen ontplooit zich in de jaren '80.

Toen tegen het einde van de jaren '90 de breedbandverbindingen opkwamen veranderde niet alleen het internet-gebeuren maar het gehele wereldbeeld. Globalisering was geboren.

planeet internet

De toekomst is vandaag

Vandaag bieden wij u all-in formules, u zegt ons wat u wenst en wij zorgen voor de rest. Wij spreken over een websiteproject. Een website ontwerpen is niet gewoon een tekstje intypen in een soort tekstverwerker met een paar afbeeldingen erbij. Het aantal websites blijft stijgen. De concurrentie om gevonden te worden stijgt dus ook. Website Designer is onafhankelijk, kritisch en we proberen website designs te ontwerpen met een portie creativiteit. Wees geen "IP" nummer op het internet.

En dat begint in de eerste plaats met een goede website die gevonden wordt. Uw website moet uw doelgroep bereiken. Uw doelgroep zoekt u op hun zoektermen.

Een goede website is de meest goedkope vorm van publiciteit.

Website Designer ... To BE on the internet.

Websurfing can increase brain function

Webervaring

Het begin

In 1982 hadden we, in de familiale onderneming, een IBM Systeem 23 in gebruik. Deze kleine computer systemen werden betaalbaar voor de gewone kmo en hadden een eigen Basic programmeertaal. Wij hebben hiervoor toen verscheidende administratieve pakketten ontwikkeld. IBM zocht toen ook mensen die support konden geven voor hun systemen en al gauw verzorgden we de IT support aan meerdere kmo's in het Antwerpse. S23 werd daarna S36, AS400, AS400X, ...

IBM Systeem 23

De PC was geboren

In 1984 kocht ik als student mijn eigen PC XT een kloonversie met amberkleurig scherm. Dat was toen meer in dan de groene schermen. Met 10mb hardeschijf en 2 stations voor plooibare floppy's.

Studies

Na mijn middelbare ASO handelstudies lag het voor de hand, dat ik verder in de informatica ging gaan. Ik heb zowel A1 informatica gevolgd aan het Sint-Lodewijksinstituut (nu KDG, Karel de Grote Hogeschool) als aan de stedelijke graduaatsopleidingen in Antwerpen in avondschool SIVEHO. De 6 programmeertalen die ik toen geleerd heb behoren nu tot de prehistorie. Maar de programmeer- en gegevenanalyse blijven. De meest interessante programmeertaal was Modula 2, een soort pro versie van Turbo Pascal. Modula 2 lijkt op C en C+ en PHP en Java zijn geïnspireerd op C+(+).

Mesyc nv 1989-2021

Mesyc heeft in het verleden zowel hardware (pc's, servers, netwerkrandapparatuur, ...)  als software (boekhoudsoftware van Exact, Novell Netware, en zelf ontwikkelde applicaties in Dbase van Borland, en later in Access en Excel, ...) verkocht als ook de support en advies hiervoor. Door de alsmaar lagere marges van de fabrikanten zijn wij in '99 gestopt met deze activiteiten.

Website Designer BV

Januari 2021 wordt Website Designer BV opgericht. Website Designer BV richt zich vooral op de volgende diensten: websites ontwerpen of webdesign, webshops opbouwen en uitbouwen, digitale en online aanwezigheid diensten. SEO is hier een belangrijk onderdeel van. De BV ontwerpt vanaf dat jaar zijn webdesign vanuit Kapellen.

Website Designer surft sinds 1995 op het internet.

Start IT
Start Webmaster
Start Webdesigner
Start Webshop

Interesse in onze webdiensten?

Contacteer ons vrijblijvend met al uw vragen

contact

Website aandachtspunten

Uw website moet gevonden worden.

Uw bezoekers moeten op uw website blijven

Uw bezoekers moeten ageren (conversie-doel van uw website)

Websiteproject

Een website is een onderdeel van uw websiteproject.

Hoe sociaal moet u zijn?

Daar geef ik geen mening over. Sociale media gaat over het aantal volgers dat u heeft niet over hoe sociaal u bent.

Sociale media
Moet u een blog hebben?

Voor het tijdperk van de sociale media was een blog cruciaal. Maar tijden en vooral netwerken evolueren.

Wat echt telt is uw netwerk. Een blog kan een onderdeel van uw netwerk zijn. Je moet naar het totaalbeeld / totaalimpact / totaal netwerk kijken.

Wie leest er nog emails?

Iedereen heeft een hekel aan spam mails. De eerste vereiste is dat uw email niet als spam wordt aanzien door spamblokkers.

Maar email is nog steeds een bijzonder sterk marketing product. De spam komt uw oren uit, maar gaan uw ogen wel in.