Sico

webdesigner sico  Portfolio | www.sicocado.be | 75+ pagina's NL FR EN DE | Sinds 1999

webdesign en seo sicocado

Webdesign SICO BV - Agenturen in geschenken voor professionelen

DE 4-talige Sico website telt meer dan 75 pagina's. De website is gericht naar de klanten van Sico, B2B doelgroep. Een gedeelte van de website is alleen toegangkelijk mits een gebruikersnaam en paswoord. De website bevat, video's gelinkt aan Youtube, slideshows, javascripts, pdf's, excel spreadsheets, php, ...enz. De website navigatie heeft een neutrale antracietgrijze achtergrond met lichtgrijze letters. Het grafische kader is perfect leesbaar maar de aandacht van de bezoeker wordt getrokken op de meer kleurrijke producten. De website is mobielvriendelijk. De grote hoeveelheid aan informatie die steeds op een correcte en vlotte manier wordt weergegeven weerspiegelt de professionaliteit van de onderneming.

De website wordt wekelijks geupdate. Een website die een impact heeft op de bezoeker, vandaar ook het alsmaar groeiende aantal backlinks naar Sico.

SEO Sicocado

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Sicocado staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: sicocado, geschenken agentuur, geschenken agenturen, cadeau agenturen, cadeaus agentuur.

Sicocado website

sicocado