Q B&B

webdesigner sico  Portfolio | www.qbnb.be | 2 talige website Nederlands - Engels 5 pagina's per taal | Sinds 2017

webdesign en seo Q B&B

Q B&B

Q B&B als domeinnaam geschreven als Q BnB is een informatieve website over een Bed en Breakfast.

De website opent op de homepagina met een fotogallerij. De bezoeker wilt meteen zien waar hj/zij naartoe wilt gaan. De bezoeker wordt meteen in de website gezogen. Daaronder staan meteen de diverse activiteiten en bezienswaardigheden van de regio. De rij daaronder al een foto, een prijs en een beschrijving van de kamer. Met extra B&B icoontjes om het geheel fijn af te werken. De knop Meer info stuurt je meteen door naar de kamer-pagina. Deze homepagina is een schoolvoorbeeld van webdesign, netjes, goed afgewerkt, voldoende witruimtes,.... De homepagina is een perfecte samenvatting van de totale website. Je wordt vanuit de homepagina getriggerd om meer pagina's te bekijken.

De voetbalk is in warm bruin waar op de achtergrond een subtiel vrolijk patroon in werd verwerkt. Niet elke bezoeker gaat dit meteen opmerken, maar onbewust wordt al wat op het vakantiegevoel ingewerkt. De B&B heeft ook een Wellness. Dat zie je ook ik het mooie logo met diverse blauwe en bruine schakeringen. Tevens een nette samenvatting van de B&B en de Wellness. Daarnaast werd de Facebook pagina ingebouwd, zodanig dat iedereen (, dus ook de personen die geen Facebook account hebben) het laatste FB bericht kunnen bekijken.

Op de kamerpagina vind je een uitgebreide beschrijving met prijslijst en een paar sfeerfoto's. De omegevingspagina zou een kunnen zijn van het lokale toeristische bureau. Op de arrangement pagina worden dan alle verblijfsmogelijkheden en opties uitgelegd. En tenslotte een gebruiksvriendelijk contactformulier met anti-spam en de basis contactgegevens. En de hele website is in 2 talen.

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.

De website van Q B&B staat op nr 2 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: B&B Herzele, Bed and Breakfast Herzele, Bed en breakfast Herzele, alle 3 net onder Booking.com. Op 1 met overnachting arrangement Herzele. Arrangement Herzele op nr 1. Overnachting Herzele op nr 4,...

Q B&B website

Websiteproject Q B&B