Maatkasten YDN

webdesigner maatkasten ydn  Portfolio | www.maatkasten-ydn.be | 11 pagina HTML website | Sinds 2019

webdesign Maatkasten YDN

Webdesign Maatkasten YDN

De 11 pagina html website Maatkasten YDN.

Je hebt zo van die websites die perfect evenwichtig zijn. Maatkasten YDN is er zo één. We hebben voor een stijlvol webdesign gekozen met een professionele look. De doelgroep is niet het Ikea publiek. Dit gaat om kwaliteit, om maatwerk, om afwerking, om kasten die 2 generaties meegaan,...

Het logo is een cirkelzaag met daarin de bedrijsletters YDN en schrijnwerker. Het logo staat groot in het menu, maar bij het naar beneden scrollen verkleint het logo zodat er weinig plaats verloren gaat. We hebben hier namelijk een sticky-header-menu, het menu is steeds zichtbaar. Dit komt de toegankelijkheid en de conversie van de website ten goede. De bezoeker moet niet zoeken naar de andere pagina's, die zijn steeds onmiddellijk toegankelijk. De kleuren zijn bruin van het hout uiteraard, grijs, zwart en beige-goud. De website blijft zacht, geen harde elementen, alles blijft in harmonie. Het totaalbeeld van de website zit goed.

Er worden een aantal bewegende effecten gebruikt, om te laten zien dat de website niet door de "achterneef van de overbuur" werd ontworpen. De eigenaar heeft geïnvesteerd in zijn website wat vertrouwen geeft bij de bezoeker. Imago is alles op het internet. Zeker voor nieuwe klanten is die eerste indruk primordiaal. De eerste indruk bepaalt of de bezoeker blijft of wegloopt. Deze webpagina's lijden niet aan het "hit and run syndroom". Een webdesign die mag gezien worden en waar we trots op zijn.

De eigenaar heeft ons bijna "carte blanche" gegeven voor het ontwerp, en dan krijgt de klant een mooie grote footer, de voetbalk. De voetbalk is zo'n onderdeel dat bij menig webdesign wat wordt verwaarloosd of niet wordt geoptimaliseerd. Je kan veel info kwijt in een voetbalk. We gaan niet te ver gaan in de uitleg, maar een uitgebouwde footer heeft zo zijn voordelen voor de SEO. De website haalt 10 nr 1 posities in combinatie met Berlaar. De lokale SEO staat zeer sterk. Op de buurgemeenten zijn het pagina 2 posities. De meest belangrijke zoekterm is "maatkasten". Website Designer BV is op 50 km gelegen van Maatkasten YDN, maar de website staat op 50 km afstand op positie 8 of een pagina 1 positie op een zoekterm waar veel concurrentie is. Indien er ook aan externe SEO zou worden gedaan geraakt de website nog hoger en verder.

SEO Maatkasten YDN

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
Er is een budget besteed aan interne SEO.
De website van Maatkasten YDN staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: maatkasten Berlaar, kasten op maat Berlaar, opbergmeubels Berlaar, ingebouwde kasten Berlaar, kwaliteitskasten Berlaar, inloopkasten Berlaar, houten kasten Berlaar, opbergkasten Berlaar, wandkasten Berlaar, kast onder schuinte Berlaar, kastenbouwer Berlaar, op 2 met boekenkasten Berlaar, op 5 met dressings Berlaar, op 8 met maatkasten.

Maatkasten YDN website

Websiteproject Maatkasten YDN