gilleminus

webdesigner gilleminus  Portfolio | www.gilleminus.be | 6 pagina website 3 talig met reservatie module | Sinds 2017

webdesign gilleminus

Webdesign De Gilleminus b&b

De Gilleminus is een B&B te Temse. Het herenhuis is geklasseerd en behoort tot het erfgoed van Vlaanderen. We hebben getracht het karakter van het huis weer te geven via de website. Een gebouw van einde 19e eeuw in een digitaal jasje. De hoofdkleur is een zacht grijs-groen-blauw een kleur die in het huis voorkomt. De typographie van het logo is gebaseerd op een Engels lettertype van de vroege 20ste eeuw. Persoonlijk vind ik dat de website perfect in balans is. Je hebt vele oude accenten gecombineerd met een strak navigatiemenu. Je kan dus effectief 2 grafische werelden combineren.

Er werd heel wat info bijgevoegd over de omgeving en de activiteiten, een verfijnde mini toeristische website, wat de bezoekers en de zoekmachines wel weten te waarderen.

Onder de motorkap zit een goed draaiend responsive grid, waardoor de website vlot te bekijken is en leesbaar blijft op alle type beeldschermen. Technisch werd er een reservatiesysteem ingebouwd met een 3maand kalender. Op dezelfde pagina vind je tevens een geschenkbon. De website heeft uiteraard ook een contactformulier.

De website is volledig 3talig, wat best een uitdaging was. Een typisch Vlaams woord als "potpolder" vertaal je niet zomaar. Deze website is een prima samenwerking geweest met de eigenaars. Een website met een cachet, meer dan gewoon maar digitaal aanwezig.

SEO De Gilleminus

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Gilleminus staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: Gilleminus, De gilleminus, bed en breakfast temse, B&B temse, B&B kamer Temse, BB Temse ... en doordat de eigenaars moeite doen voor de externe seo blijft de website groeien.

De Gilleminus website

Websiteproject de gilleminus