David Simon

webdesigner david simon  Portfolio | www.davidsimon.be | 5 pagina html website | Sinds 2020

webdesign David Simon

Webdesign David Simon

Webdesign 5 pagina HTML / CSS website DavidSimon.

In de website voor deze schrijnwerker staat hout en realisaties in hout voor binnen en buiten centraal, schrijnwerk en interieur.

De kleuren zijn bruine tinten, dus geen grijs te bespeuren hier, donker bruine achtergronden met beige tekst komt zeer warm en natuurlijk over. Heel aangenaam om te lezen, het geeft ook een vleug warmte aan de website.

Op de homepagina openen we met een introslider, met kleine lettereffecten. Zeer mooie typography. De 3 andere pagina's komen al in 3 kolommen in beeld met een icoon per pagina, een paar trigger zinnen en de CTA link om verder te gaan / lezen naar de gelinkte pagina. Teksten en foto's wisselen elkaar, met een paar kleine visuele animaties. Doordat het niet 100% statisch is, blijft het de bezoeker uitnodigen om verder te scrollen en gaat de inhoud niet vervelen.

Ingebouwde fotogalerij, met lightbox, een van de juiste manieren om de focus op de foto te trekken. De foto staat dan centraal op een donkere achtergrond. In de lightbox is er een navigatie voorzien om tussen de foto's te "navigeren".

In de voetbalk het logo in het groot. De voetbalk is de plek om je logo te laten zien. In de bovenbalk, zeker op smartphone, komen de logo's niet altijd optimaal tot hun recht. De contactgegevens staan er en in de laatste kolom de tijdlijn van Facebook.

De realisaties pagina is een portfolio pagina, waar men geleverde werken kan aanschouwen. Dikwijls met wat randinformatie is dit een pagina die iets bijbrengt aan de website, een soort van passieve blog. Een over ons pagina is altijd goed voor het vertrouwen naar de mensen. Vakmanschap van bij ons mag gezien worden. Zo eenvoudig is dat. Een contactpagina met een paar extra foto's, waardoor de contact pagina niet saai is. En tot slot de wettelijk verplichte privacypagina.

Het geheel van de website zit in evenwicht door het webdesign. Een website die mogelijkheden biedt naar uitbreiding. De website staat op 1 op zijn domeinnaam. Waarom halen we dit aan, omdat er een naamgenoot bestaat met een Wikipedia pagina. De 4 inhoudspagina's zijn er dus ingeslaagd om een Wikipedia pagina de loef af te steken.

SEO David Simon

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van DavidSimon staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: schrijnwerker Dendermonde, schrijnwerkerij Dendermonde, op 2 met David Simon, op 4 met interieur inrichting Dendermonde, op 5 met interieur op maat Dendermonde

David Simon website

Websiteproject David Simon