Website Designer Blog Artikels Video's Webdesign Internet.Een selectie van Wordpress plugins

Een selectie van de betere plugins voor Wordpress

Lees het artikel

Over websites en cookies

Wat zijn nu toch die cookies? Moet je daar toestemming voor geven? Hoe zit het met de privacy?

Lees het artikel

Online shoppen pro of contra?

Online shoppen heeft zijn voorstanders en tegenstanders. Online shoppen is nu al niet meer weg te denken. De Redactie bekijkt de pro's en contra's.

Bekijk video

De evolutie van het internet

Deze website van Google geeft een overzicht van het gebruik van het internet, van de browsers en van de gebruikte technologieën. Voorlopig bijgewerkt tot 2012.

Naar website

Wie zijn de "aanraders" op sociale media?

Reportage op koppen XL over bloggers die over een groot netwerk beschikken en hoe de marketing-wereld deze mensen probeert in te zetten als een nieuw promotiekanaal.

Bekijk video

connected colors / real-time face tracking and 3d projection mapping

connected colors / real-time face tracking and 3d projection mapping from nobumichi asai

Bekijk video

Foute gegevens en slechte commentaren. Tja wat nu?

U of uw bedrijf wordt door het slijk gehad met slechte commentaren of er staan foutieve gegevens op het internet. Wat doe je eraan?

Lees het artikel

Bent u welkom op een website?

Is een bezoeker welkom op uw website of webshop? Uiteraard, maar zeg het niet of toch wel? Het antwoord is niet zwart wit, lees onze kleurrijke mening.

Lees het artikel

Social Media 2016

Sociale Media zijn niet meer weg te denken van het internet. Door Sociale Media ontstaan er ook nieuwe businessmodellen denk aan Air BnB, Uber, ...

Bekijk video

Duizend nieuwe domeinnaamextensies, nieuwe mogelijkheden en kansen

U kan vandaag kiezen uit wel 1000 domeinnaamextensies. U heeft een activiteit in Gent, waarom niet uw-activiteit.gent ? U heeft een pizzeria, Picobello.pizza? en zo vele andere.

Lees het artikel

Leer programmeren

Wees creatief, leer programmeren, analyseren, schaken,.... stap af van de kopieer en plak mentaliteit. Website designer, To BE on the internet.

Bekijk video

Google halfgod van het internet

Google van een eindwerk aan het MIT tot multinational en dominante zoekmachine. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen? Google voor velen een "gratis" bedrijf met een miljarden omzet gestructureerd als het alfabet of moeten we Alphabet schrijven? =) .

Lees het artikel

Guy Kawasaki over Social Media

Over sociale media, hoe meer volgers krijgen, hoe maak je content voor je netwerken, hoe bouw je een reputatie op, en veel meer... Guy Kawasaki spreekt voor het MIT. Een video uit 2013 maar nog steeds brandend actueel. Deze man heeft alleen al op zijn Google+ account meer dan 7 miljoen volgers.

Bekijk video

U heeft een bedrijfswebsite? Welke gegevens moet u vermelden?

Elke website moet zich houden aan de wetgeving van zjn land. Als bedrijf moet u een aantal gegevens verplicht vermelden. Is uw bedrijfswebsite wettelijk in orde?

Lees het artikel

Social media is the ultimate equalizer. It gives a voice and a platform to anyone willing to engage.

Amy Jo Martin