Sico

webdesigner sico  Portfolio | www.sicocado.be | 75+ pagina's NL FR EN DE | Sinds 1999

webdesign sicocado

Sico bvba - Agenturen in geschenken voor professionelen

DE 4-talige Sico website telt meer dan 75 pagina's. De website is gericht naar de klanten van Sico, B2B doelgroep. Een gedeelte van de website is alleen toegangkelijk mits een gebruikersnaam en paswoord. De website bevat, video's gelinkt aan Youtube, slideshows, javascripts, pdf's, excel spreadsheets, php, ...enz. De website navigatie heeft een neutrale antracietgrijze achtergrond met lichtgrijze letters. Het grafische kader is perfect leesbaar maar de aandacht van de bezoeker wordt getrokken op de meer kleurrijke producten. De website is mobielvriendelijk. De grote hoeveelheid aan informatie die steeds op een correcte en vlotte manier wordt weergegeven weerspiegeld de professionaliteit van de onderneming.

De website wordt wekelijks geupdate. Een website die een impact heeft op de bezoeker, vandaar ook het alsmaar groeiende aantal backlinks naar Sico.

SEO De website van Sico staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: geschenk agent, geschenken agent, geschenken agentuur, geschenken agenturen, cadeau agent, cadeaus agent, cadeaus agentuur.

Sicocado website

sicocado