Website Intersat

webdesigner intersat  Portfolio | www.intersat.be | 3 talige business website | B2B en B2C | Sinds 2017

webdesign intersat

Intersat nv Tracking tracing beveiliging van uw vloot voertuigen en machines

Intersat is een bedrijf gespecialiseerd in vlootbeheer, track and trace, beveiliging van voertuigen, goederen en containers. De firma had sinds 2004 een bestaande website maar die was dringend aan een make over toe. De website werd volledig gerestyled tot een moderne zakelijke website. Er werden de nodige dynamische effecten ingebouwd die perfect samengaan met de "bewegende" producten van Intersat. Duidelijke navigatie die de bezoeker snel en zonder moeite naar de juiste informatie brengt. Een website die qua uiterlijk zich mag vergelijken met de wereldpartners van Intersat zoals Securitas, Mobileye en Geotab. De pagina's vormen een mooi evenwicht tussen duidelijk leesbaare tekst, afbeeldingen, foto's en video's. Kortom een website die het imago van de onderneming versterkt.

De website is mobielvriendelijk. Het onderliggende gridsyteem zorgt voor een snelle respons en goede leesbaarheid op elk type van beeldsherm. Er werden voldoende witruimtes en spaties ingebouwd voor een optimale gebruikservaring op smartphone.

SEO De website van Intersat staat op nr 1 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: intersat, intersat nv, mobileye Antwerpen. Op 3 met Securitas partner. Op 4 met geotab, vlootbeheer, ... De SEO werd op vraag van de klant algemeen gehouden. De website gaat zich langzaam profileren in de SERP's (Search Enigne Result Pages).

Intersat website

webdesign Intersat