Broothaerts Pleisterwerken

webdesigner sico  Portfolio | www.broothaerts-pleisterwerken.be | 1 pagina html website | Sinds 2014

webdesign Broothaerts Pleisterwerken

Broothaerts Pleisterwerken

Webdesign 1 pagina html website Broothaerts Pleisterwerken.

Dit is een voorbeeld van een 1 pagina XL website. Het webdesign is gebaseerd op een template van 2013. De tijd dat men hele mooie thema's vond. Vandaag de dag, heb je toch wel een behoorlijk eenheidsworst gevoel. Er zijn vandaag nog maar weinig nieuwe thema's of templates waar we een WOW gevoel bij ervaren.

Dit design met het geel als hoofdkleur heeft iets wat tijdloos is, zou ook heel goed bij een kunstwebsite passen. Een blikvanger. Het gaat over een stukadoor, de naam op het logo staat als het ware gebeiteld in de bezetting. Het logo in puntvorm, past perfect in de "omgekeerde driehoek" bij het naar beneden scrollen. De layout is pixel perfect, en dat hoort ook bij de kwaliteitsafwerking van mijn klant.

Een 1 paginaer die gerust tussen architecten- en vastgoedwebsites kan staan. Het responsive systeem stamt uit 2013 maar draait perfect en zal perfect blijven draaien, het moeten niet altijd Bootstrap of Foundation websites te zijn. De 1 pagina is altijd beperkter naar SEO omdat je 100% van de zoektermen over 1 pagina moet delen. Dat maakt dat Google het moeilijker kan analyseren en kan profileren. Maar mooi is hij wel, een website die je op je visitekaartje wilt vermelden.

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Broothaerts Pleisterwerken staat op nr 5 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoekterm: professionele pleisterwerken.

Broothaerts Pleisterwerken website

Websiteproject Broothaerts Pleisterwerken