Bouwadviezen

webdesigner sico  Portfolio | www.bouwadviezen.be | 6 pagina html website | Sinds 2019

webdesign Bouwadviezen

Bouwadviezen

Webdesign 6 pagina HTML website Bouwadviezen.

Het webdesign voor deze bouwadviezen website hebben we heel stee(n)vast gehouden. Te beginnen met het logo, de silhouetten van de 3 gebouwen, bouwadviezen en de projectleider.

De kleuren zijn felblauw, antraciet grijs en wit. De website is vrij strak opgesteld, een gelijkmatige layout.

Het doel is om particulieren en bedrijven te begeleiden bij bouwprojecten in de regio Mechelen. Daarom vind je helemaal bovenaan in de topmenubalk meteen Mechelen en het telefoonnummer en dan verder aan de rechterkant de dienstverlening in een paar woorden omschreven.

In het menu naast het logo, vindt men nogmaals het telefoonnummer en het emailadres. Op grote schermen stoort dat niet en op smartphone valt deze info weg zodanig dat niet dubbel staat op kleine schermen. Aan de rechterkant is er een uitklappaneel, waar de kernboodschap en de contactgevens worden vermeld.

Ondanks de strakke stijl, werden er toch enkele visuele blikvangers ingebouwd. Zoals animated gifs, infographic met tooltips, de terug naar de top knop werd vervangen door een raket die naar boven vliegt. Verder werden er foto's aangekocht die de boodschap van de inhoud versterken.

De voetbalk werd eenvoudig gehouden. Hier vindt men onder meer de link naar het wettelijk verplichte privacybeleid. Copyright vermelding en het ondernemingsnummer, nog zo'n element dat wettelijk verplicht is. Meer over welke gegevens uw website moet bevatten vindt u op onze pagina website gegevens.

SEO Inbegrepen gratis basis SEO: staat de website op zijn domeinnaam op de 1ste pagina? JA en op positie nr 1.
De website van Bouwadviezen staat op nr 3 in Google.be (positie in Google) met de volgende zoektermen: bouwadvies Mechelen.

Bouwadviezen website

Websiteproject Bouwadviezen